فکس پاناسونیک

دستگاه فکس پاناسونیک

دستگاه فکس پاناسونیک با کارایی بالا و مطمئن، بادوام بوده و دارای قابلیت مدیریت حجم زیادی از اسناد می باشد. فکس پاناسونیک با امنیت بالا و کارکردی آسان در انواع مختلفی موجود می باشد نظیر مدل هایی با ظرفیت بالا برای کاربرانی که روزانه نیازمند ارسال و دریافت میزان بالایی از اسناد هستند.
فکس پاناسونیک بهره وری شرکت شما را با سرعت بالا و اسکن قابل اعتماد خود بالا برده و با امکان اتصال به شبکه های کامپیوتری از طریق پورت LAN و USB، پاسخگوی نیازهای کسب و کار شما در جهت فراهم آوردن آسایش و راحتی خواهد بود.
انتخاب فاکس پاناسونیک گزینه مناسبی برای مشتریانی خواهد بود که به دنبال دستگاه فکسی با قیمت مناسب و کارآیی بالا هستند زیرا این دستگاه ها ارزان و هزینه نگهداری و تامین لوازم جانبی آن به نسبت سایر برندهای موجود در بازار بسیار مقرون به صرفه تر است.

 

سرویس فکس پاناسونیک

دستگاه فکس , در واقع سیستم ارتباطی دو کاره است. دو کاره بودن سیستم به این معنا است که به غیر از قابلیت برقراری تماس تلفنی قابلیت ارسال و دریافت نامه های مکتوب را از طریق خط شهری به کاربران خود می دهد.

دستگاه فکس پاناسونیک در انواع مختلف با مقاومت بالا طراحی شده است. این سیستم ارتباطی اساسی در دنیای امروز عضو جدا نشدنی ارتباط با شرکت ها به حساب می ابد به همین دلیل سالم بودن دستگاه از هر حیث جزء ملزومات است اما ممکن است این دستگاه ها به مرور زمان دچار مشکل شوند و نیاز به تعمیر یا سرویس مجدد داشته باشند. از جمله مشکلاتی که در دستگاه فکس ممکن است پیش اید موارد زیر است:

  • شکستن چرخ های فکس
  • جمع شدن کاغذ توسط فکس
  • وجود صدا در دستگاه
  • ساییده شدن چرخ دنده ها در هنگام ارسال یا دریافت
  • قطع و وصل شدن دستگاه

دستگاه فکس ممکن است به مرور زمان دچار اشکال شود و در هنگام ارسال فکس, کاغذ را در خود جمع کند. این اشکال در فکس های حرارتی رخ می دهد و فکس های کاربنی و لیزری و فکس چندکاره هستند و این پایین بودن قدرت قدرت پردازش و همچنین کم بودن سرعت ارسال فکس در دقیقه (در هر فکس متفاوت است) سبب می شود که در هنگام ارسال چندین چندین فکس به صورت متوالی به دستگاه فشار اید و سبب ایجاد صدایی در دستگاه شود.

در این موارد ذکر شده در بالا واحد تعمیرات با سرویس و رفع مشکل پیش امده سریعا مشکل را برطرف می کند.

+ نوشته شده در  پنجشنبه 22 مهر 1395ساعت 4:32  توسط eni kazemi 

کابل شبکه چیست؟

کابل شبکه یا کابل به هم تابیده به کابلهایی اطلاق می شود که از ان برای انتقال دیجیتال اطلاعات استفاده کرد. این کابلها انواع بسیار متفاوتی دارند که در این مطلب بیشتر با آنها اشنا می شویم.

مشخصات کلی

هر کابل به هم تابیده از هشت سیم تشکیل شده که برای کاهش تاثیرات نویز بر روی آنها به صورت دو به دو به هم تابیده شده اند. حداکثر طول سگمنت هر کابل به شبکه 100 متر است
رنگ سیم های کابل به صورت زیر است
سفید سبز – سبز – سفید نارنجی – نارنجی – سفید آبی – آبی – سفید قهوه ای – قهوه ای

دسته بندی کابل های شبکه براساس فرکانس

از انجایی که میزان فرکانس قابل پشتیبانی در انواع کابل شبکه متفاوت است، حجم اطلاعات قابل انتقال نیز متفاوت خواهد بود. برای طبقه بندی کابلهای شبکه براساس فرکانس از دسته ها یا Catagoryها استفاده می شود که در فرم همگانی آنها را با CAT می شناسند.

  • CAT-3: این کابل حداکثر از فرکانس 10 مگاهرتزی پشتیبانی می کند که امکان انتقال تا 10Mbps را برای آن فراهم می آورد. امروزه با توجه به محدودیت زیاد حجم قابل انتقال توسط این کابل استفاده از آن منسوخ شده است.
  • CAT-5: این کابل حداکثر از فرکانس 100مگا هرتزی پشتیبانی می کند که امکان انتقال اطلاعات تا 100Mbps را برای آن فراهم می کند.
  • CAT-6: در ابتدا فرکانس قابل پشتیبانی این کابلها تا 250مگا هرتز بود اما با معرفی زیر مجموعه های جدید این کابل ها با عنوان CAT-6e و CAT-6a، امکان پشتیبانی از حداکثر فرکانس انتقال 500 تا 650 مگا هرتز نیز فراهم شد.
  • CAT-7: این کابل حداکثر از فرکانس 600مگا هرتزی پشتیبانی می کند که امکان انتقال اطلاعات تا 10Gbps را برای آن فراهم می کند.
+ نوشته شده در  شنبه 3 مهر 1395ساعت 8:23  توسط eni kazemi